Dalyvaukite apklausoje ir uždirbkite iki 200€euro;/mėn

Žiūrėti Troliai 3 Nemokami filmai online internetu lietuviškai, Troliai 3 Nemokamai filmai ir online lietuvių kalba, Troliai 3 (2023) žiūrėti filmas online nemokamai HD

Filmas “Troliai 3 (2023)” pasiekiamas online nemokamai lietuvių kalba.

Troliai 3: išleidimo data, aktoriai, treileris ir viskas, ką iki šiol žinome apie "DreamWorks" tęsinį

Neapleidžia nuojauta, kad trečiasis "Trolių" serijos filmas bus įdomus visai šeimai.

Filmas Troliai 3 (2023)

Argi nenorite žiūrėti į trolius, kurie nemėgsta nieko kito, kaip tik dainuoti, šokti, apkabinti, šokti, apkabinti ir dainuoti? Tai gana žavus reginys ne tik mažiesiems, bet ir visai šeimai. Filmukai ypač patinka žmonėms, mėgstantiems viską, kas blizgučiai, magija ir muzika. Visi judinkite plaukus ir jauskitės vieningi, nes šį rudenį planuojama išleisti dar vieną filmą "Troliai". Filmą prodiusuos "DreamWorks Animation", o platins "Universal Pictures". Tai bus trečioji frančizės dalis, pavadinta "Troliai 3" (Trolls Band Together).

Šis filmas yra "Trolių" ir "Trolių pasaulinio turo" tęsinys ir greičiausiai bus toks pat spalvingas, įdomus ir šmaikštus kaip ir pirmieji du filmai. Tai penktasis kartas, kai "DreamWorks" franšizė tampa trilogija: "Šrekas Trečiasis", "Madagaskaras 3: Ieškomiausias Europoje", "Kung Fu Panda 3" ir "Kaip prisijaukinti drakoną": Paslėptas pasaulis. Jei esate filmų apie trolius gerbėjas, skaitykite toliau ir sužinokite kol kas turimą informaciją apie "Trolių grupę".

Kada pasirodys "Trolių grupė kartu"?

Trečiasis "Troliai 3" serijos filmas kino teatruose pasirodys 2023 m. lapkričio 17 d., o jo premjera įvyks kartu su itin laukiamu "Bado žaidynių" priešistorės filmu "Baladė apie giesmininkus ir gyvates", Taika Waititi sporto komedija "Kitas tikslas laimi" ir Eli Rotho šventiniu siaubo filmu "Padėkos diena".

Ar "Troliai 3" bus galima žiūrėti srautiniu būdu?

Nors "Trolls World Tour" buvo išleistas pagal pareikalavimą dėl COVID-19 pandemijos, "Trolls Band Together" pasuks panašiu keliu kaip ir pirmasis filmas "Trolls" ir bus išleistas tik kino teatruose. Tačiau galiausiai filmą bus galima žiūrėti per "Peacock".

Apie ką bus filmas "Troliai 3"?

Oficialus filmo "Troliai 3" siužeto aprašas skamba taip:

Po dviejų filmų apie tikrą draugystę ir nepaliaujamą flirtą, Poppy (Anna Kendrick) ir Brančas (Justin Timberlake) dabar oficialiai, pagaliau, yra pora (#broppy)! Jiems suartėjus, Poppy sužino, kad Brančas turi slaptą praeitį. Kadaise jis kartu su keturiais broliais priklausė jos mėgstamiausiam boyband'o fenomenui BroZone: Floidas (Auksiniam gaubliui nominuota electropop sensacija Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy laimėtojas Daveed Diggs; Hamilton) ir Clay (Grammy laimėtojas Kid Cudi; Don't Look Up). Grupė BroZone išsiskirstė, kai Branchas dar buvo kūdikis, kaip ir visa šeima, ir nuo to laiko Branchas nematė savo brolių. Tačiau kai Brančo brolį Floidą dėl jo muzikinių gabumų pagrobia pora niekingų popžvaigždžių piktadarių - Velvet (Emmy laureatė Amy Schumer; Trainwreck) ir Veneer (Grammy laureatas ir Tony nominantas Andrew Rannells; The Book of Mormon) - Brančas ir Poppy leidžiasi į sukrečiančią ir emocingą kelionę, kad vėl suvienytų kitus brolius ir išgelbėtų Floidą nuo dar blogesnio likimo nei popkultūros užmarštis.


Kas vaidina filmas Troliai 3?

Anna Kendrick ir Justinas Timberlake'as iš naujo atliks Poppy ir Branch vaidmenis. Kendrick anksčiau Brodvėjuje vaidino miuzikluose "High Society" ir "A Little Night Music". Galbūt matėte ją populiariuose muzikiniuose filmuose "Into the Woods" arba "Pitch Perfect", o jei esate teatro mėgėjas, galbūt pastebėjote ją filme "Camp". J. Timberlake'as labiausiai žinomas kaip popmuzikos dainininkas, iš pradžių pradėjęs karjerą laidoje "The All-New Mickey Mouse Club", o vėliau išgarsėjęs kaip vaikinų grupės NSYNC narys. Vėliau jis tapo sėkmingu solo atlikėju, vienu iš geriausiai parduodamų atlikėjų pasaulyje, pardavusiu daugiau nei 88 milijonus įrašų. Trolius jis įgarsino ne pirmą kartą, nes vaidino ir "DreamWorks" filme "Šrekas Trečiasis", kur atliko princo Arčio Pendragono vaidmenį. Timberlake'as taip pat vaidino tokiuose vaidybiniuose filmuose kaip "Socialinis tinklas" (The Social Network), "Draugai su privalumais" (Friends With Benefits) ir "Viduje Llevinas Deivisas" (Inside Llewyn Davis).

Kiti įgarsintojai: Christopheris Mintz-Plasse'as ("Daug žadanti jauna moteris") - Gristle'as, Zooey Deschanel ("Nauja mergina") - Bridžita, "Icona Pop" narės Aino Jawo ir Caroline Hjelt - Satin ir Chenille, muzikantas Anderson .Paak - Prince'as D. Taip pat dalyvauja Ron Funches (Harley Quinn) kaip Cooper, Kunal Nayyar (Didžiojo sprogimo teorija) kaip Guy Diamond, Kenan Thompson (Saturday Night Live) kaip Tiny Diamond, Camila Cabello (Pelenė) kaip Viva, Zosia Mamet (Skrydžio palydovė) kaip Crimp ir RuPaul Charles (RuPaul's Drag Race) kaip Miss Maxine. Galiausiai Troye Sivan (Boy Erased) - Floydas, Daveed Diggs (Hamiltonas) - Spruce'as, Eric André (The Eric André Show) - John Dory, Kid Cudi (Don't Look Up) - Clay, Amy Schumer (Trainwreck) - Velvet ir Andrew Rannells (The Book of Mormon) - Veneer.

Apie ką yra Troliai 3 filmai?

Filmai sukurti pagal trolių lėles, kurios XX a. septintajame dešimtmetyje buvo viena populiariausių madų JAV žaislų rinkoje. Dabar viskas sukasi ratu - pagal filmų personažus sukurtos naujos trolių lėlės. Tai viena iš priežasčių, kodėl "Trollių" frančizė tokia vertinga "Universal", nes, be žaislų, jie taip pat pardavinėja trolių tematikos pietų dėžutes, miegmaišius, vaizdo žaidimus ir kt. Jie taip pat rengia koncertines gastroles, kad žmonės galėtų patirti visas linksmybes gyvų pasirodymų metu.

Visi trys "Trolių" filmai yra kompiuterinės animacijos muzikinės komedijos "Jukebox", t. y. paimtos anksčiau egzistavusios dainos ir sukurtas naujas siužetas, kuriame jos susietos tarpusavyje. Dauguma dainų yra iš popžanro ir dauguma jų yra optimistinės. Filmuose pagrindinius vaidmenis atlieka Anna Kendrick, vaidinanti princesę/karalaitę Poppy, ir Justinas Timberlake'as, vaidinantis Brančą. J. Timberlake'as taip pat buvo "Trolių" vykdomasis muzikos prodiuseris, be to, parašė hitu tapusią filmo dainą "Can't Stop the Feeling". Daina pasiekė pirmąją vietą šalies ir tarptautiniuose topuose, buvo nominuota "Oskarui" ir laimėjo "Grammy".

Pagal šiuos filmus sukurti net du televizijos serialai: "Netflix" serialas "Troliai": Troliai: "The Beat Goes On!" ir "Hulu" bei "Peacock" serialas "Troliai: TrollsTopia" ir "TrollsTopia", kurie tapo didžiuliais jaunųjų žiūrovų hitais. Taip pat buvo sukurti du pusvalandžio trukmės kalėdiniai filmai NBC: "Trolls Holiday", kurio premjera įvyko praėjus metams po pirmojo filmo 2017 m., ir "Trolls: Harmonijos atostogos", kurios premjera įvyko praėjus pusantrų metų po pirmojo filmo "Trolių pasaulinės gastrolės" (2021 m.).

Vaizdas per DreamWorks


INFORMACIJA:

Trolls Band Together (dubbed) (2023)

Kino teatruose nuo: 2023-10-13
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Režisavo: Walt Dohrn („Troliai“, „Troliai 2“, „Kempiniukas Plačiakelnis“), Tim Heitz („Troliai: atostogos harmonijoje“)


Jau šiais metais kino teatruose pasirodys lietuviškai dubliuota animacija „Troliai 3“! Ir keletas šaunių naujokų prisijungia į trolių gretas.

Popytė ir Šakius dabar pagaliau, oficialiai - pora! Augant jų draugystei, Popytė atranda, kad Šakius turi slaptą praeitį – kadaise jis kartu su savo keturiais broliais: Floidu, Džonu Doriu, Spriusu ir Klėjumi, buvo jos mėgstamiausios vaikinų grupės „BroZone“ narys.

Deja, „BroZone“ iširo, kai Šakius dar buvo kūdikis, kaip iširo ir jo šeima, ir nuo to laiko Šakius nematė savo brolių. Tačiau kai, dėl jo muzikinių gabumų, Šakiaus brolį Floidą, netikėtai pagrobia nedorėlių popžvaigždžių piktadarių pora, Šakius, Popytė ir jų artimiausi draugai leidžiasi į emocingą kelionę, norėdami suvienyti likusius brolius ir išgelbėti Floidą.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Susijusios paieškos Filmas Troliai 3 (2023) Online Lietuviškai, Žiūrėti nemokamai

Žiūrėti Troliai 3 filmus internetu nemokamai netflix

Žiūrėti Troliai 3 filmus internetu nemokamai pilnas filmas

Troliai 3 nemokami filmai internetu moviex

Lietuviški filmai netflix Troliai 3 nemokamai internetu be registracijos

Troliai 3 Lietuviški nemokami filmai online be jokios registracijos


Ačiū už žiūrėjimą Žiūrėti - Filmas Troliai 3 (2023) Online Lietuviškai, Nemokamai HD